Pâine Cu Drojdie De Dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea cu drojdie de dovlecel. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 105 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, apă caldă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sweet Hawaiian Mango Drojdie Pâine (Mașină De Pâine), Coacerea Pâinii: Pâine Cu Drojdie De Porumb Dulce, și Pâine Cu Drojdie De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Bateți laptele, zahărul, untul, coaja de portocală și sarea. Bateți dovleceii, stafidele, făina integrală de grâu, cardamomul și suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/4 ore.
Punch aluat în jos; forma într-o pâine.
Așezați într-un 9-in uns. x 5-în. tigaie de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 375 la 40-45 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie pentru a se răci pe un suport de sârmă.