Pâine Cu Dovlecei Cu Fistic Cu Lămâie

Pâine Cu Dovlecei Cu Fistic Cu Lămâie
Pâinea de dovlecei cu fistic de lămâie necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 336 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, coajă de lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Dovlecei Cu Fistic Cu Lămâie, Pâine de dovlecei cu lămâie cu glazură de lămâie, și Pâine Cu Dovlecei Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați două tigăi de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Bateți ouăle, zahărul și uleiul vegetal împreună într-un alt castron; amestecați iaurtul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și extractul de vanilie. Se amestecă treptat amestecul de făină în ingrediente umede până se umezesc; îndoiți dovleceii și fisticul în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Nuci De FisticNuci De Fistic
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă aluatul uniform în cratițele pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 45 până la 55 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista