Pâine cu dovlecei, cartofi și cheddar
Dovlecel, cartofi & pâine cheddar este o pâine care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, făină tare, cheddar puternic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Încercați Supă de dovlecei, cartofi și cheddar, Cheddar-Pâine Cu Cartofi, și Pâine De Cartofi Cheddar-Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierb cartofii în apă sărată până se înmoaie, se scurg și se lasă să se răcească puțin.
Puneți făina și drojdia într-un castron mare. Când cartofii sunt suficient de răciți pentru a fi manipulați, radeți grosier pe jumătate direct în amestec, aruncând ocazional pentru a acoperi făina. Acest lucru va opri cartofii să se lipească în aglomerări.
Se unge în jumătate de dovlecel, se adaugă jumătate din brânză și se dezbracă în jumătate din frunzele de cimbru.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline amestecat cu 175-200ml apă caldă de mână. Aduceți aluatul împreună și frământați câteva minute. Puneți într-un castron ușor uleiat, acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Ungeți o cutie de 20 cm x 30 cm. Împingeți ferm aluatul de pâine în staniu, împingând aerul. Tăiați fin cartofii și dovleceii rămași. Împrăștiați deasupra împreună cu cimbrul rămas și introduceți aproximativ cu degetele, astfel încât feliile să iasă puțin. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați să crească din nou timp de aproximativ 45 de minute.
Stropiți cu restul de ulei de măsline, împrăștiați cu brânza rămasă, apoi gătiți timp de 50 de minute-1 oră, până când a crescut bine și a devenit auriu. Se lasă să se răcească, apoi se servește, se taie în pătrate.