Pâine cu dovlecei, cartofi și cheddar

Pâine cu dovlecei, cartofi și cheddar
Dovlecel, cartofi & pâine cheddar este o pâine care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 476 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, făină tare, cheddar puternic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este super. Încercați Supă de dovlecei, cartofi și cheddar, Cheddar-Pâine Cu Cartofi, și Pâine De Cartofi Cheddar-Asiago pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierb cartofii în apă sărată până se înmoaie, se scurg și se lasă să se răcească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți făina și drojdia într-un castron mare. Când cartofii sunt suficient de răciți pentru a fi manipulați, radeți grosier pe jumătate direct în amestec, aruncând ocazional pentru a acoperi făina. Acest lucru va opri cartofii să se lipească în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se unge în jumătate de dovlecel, se adaugă jumătate din brânză și se dezbracă în jumătate din frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline amestecat cu 175-200ml apă caldă de mână. Aduceți aluatul împreună și frământați câteva minute. Puneți într-un castron ușor uleiat, acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ungeți o cutie de 20 cm x 30 cm. Împingeți ferm aluatul de pâine în staniu, împingând aerul. Tăiați fin cartofii și dovleceii rămași. Împrăștiați deasupra împreună cu cimbrul rămas și introduceți aproximativ cu degetele, astfel încât feliile să iasă puțin. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați să crească din nou timp de aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Stropiți cu restul de ulei de măsline, împrăștiați cu brânza rămasă, apoi gătiți timp de 50 de minute-1 oră, până când a crescut bine și a devenit auriu. Se lasă să se răcească, apoi se servește, se taie în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista