Pâine cu cârnați Cajun
Pâinea cu cârnați Cajun necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 223 de calorii . Această rețetă are 24 de porții. Pentru 53 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cârnați tocați, ceapă verde, brânză cheddar și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei creole. Este oferită de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 27% , ceea ce nu este chiar atât de uimitor. Gumbo cu fructe de mare Cajun și cârnați Andouille , pastele cu pui Cajun și puiul Cajun înnegrit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Fărâmițați cârnații într-o tigaie mare; adăugați usturoiul. Gătiți la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Într-un bol mare, combinați ceapa, ardeiul verde și jalapeños. Adăugați amestecul de cârnați și brânza; dați deoparte.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți fiecare pâine de aluat într-un dreptunghi de 33 cm x 23 cm. Presărați deasupra amestecul de cârnați până la o distanță de 1,2 cm de margini.
Rulați aluatul în stil jeleu, începând pe tăvi de copt unse.
Coaceți la 175°C timp de 35-40 de minute sau până se rumenește.
Serviți cald. Păstrați resturile la frigider.