Pâine Cu Condimente De Dovleac

Pâine Cu Condimente De Dovleac
Pâinea cu condimente de dovleac ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 138 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 544 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, sarea, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Mașină De Pâine Pâine Rapidă Cu Condimente De Dovleac, Pâine Cu Condimente De Dovleac, și Pâine Cu Condimente De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
2
Se amestecă zahărul alb, zahărul brun și ouăle într-un castron mare; se amestecă dovleacul și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DovleacDovleac
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara, praful de copt, cuișoarele și ienibaharul într-un castron; adăugați alternativ cu apă la amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă în tigăi pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 60 până la 65 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții32
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista