Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac Condimentată
Pâinea cu ciocolată cu dovleac condimentată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 394 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, Piure de dovleac, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac, Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac, și Pâine De Dovleac Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți și făinați tigaia și puneți-o deoparte.
Într-un castron mare amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, rumeniți untul la foc mediu, învârtind tigaia din când în când. Odată ce untul s-a rumenit, transferați-l în vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți împreună untul și zahărul până se combină. Bateți ouăle, pe rând, răzuind părțile laterale și bătând până se încorporează complet.
Adăugați jumătate din amestecul de făină, amestecând pentru a combina, apoi adăugați laptele și vanilia, terminând cu făina rămasă. Bateți în dovleac până când se combină, apoi pliați în chipsurile de ciocolată.
Puneți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 60 de minute sau până când testerul de tort introdus în mijloc iese curat. Se răcește în tigaie timp de 15 minute, apoi se inversează și se scoate pâinea din tigaie și se termină răcirea pe un suport de sârmă.