Pâine Cu Bule De Usturoi

Pâine Cu Bule De Usturoi
Usturoi Bubble Loaf ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, apa caldă, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Bule De Usturoi, Pâine Cu Bule De Ceapă-Usturoi, și Pâine De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați laptele, zahărul, scurtarea, sarea și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficient din făina rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în sferturi. Împărțiți fiecare porție în 12 bucăți. Într-un castron puțin adânc, combinați untul, pătrunjelul și usturoiul praf. Formați fiecare bucată într-o bilă; scufundați în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se pune în două unsoare 9-in. x 5-în. tigaie de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Se toarnă orice amestec de unt rămas peste aluat. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Se coace la 375 la 35-40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista