Pâine Cu Bule De Usturoi
Usturoi Bubble Loaf ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 129 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, apa caldă, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Cu Bule De Usturoi, Pâine Cu Bule De Ceapă-Usturoi, și Pâine De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, zahărul, scurtarea, sarea și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficient din făina rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în sferturi. Împărțiți fiecare porție în 12 bucăți. Într-un castron puțin adânc, combinați untul, pătrunjelul și usturoiul praf. Formați fiecare bucată într-o bilă; scufundați în amestecul de unt.
Se pune în două unsoare 9-in. x 5-în. tigaie de pâine.
Se toarnă orice amestec de unt rămas peste aluat. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se coace la 375 la 35-40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.