Pâine Cu Brânză Jalapeno

Pâine Cu Brânză Jalapeno
Pâinea cu brânză Jalapeno este o vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 2140 calorii, 75g de proteine, și 72g de grăsime. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 200 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie activă, făină, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este mare. Încercați Jalapeno Brânză Pâine pentru masina de paine, Pâine Cu Brânză Jalapeno, și Pâine De Covrig Cu Brânză Jalapeno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron foarte mare, combinați 7 căni de făină, brânză, jalapenos, 7 linguri de zahăr și sarea; se amestecă bine.
2
Într-un castron separat, combinați apa, drojdia și restul de 1 lingură de zahăr.
3
Lăsați să stea aproximativ 10 minute; se amestecă până se dizolvă toată drojdia.
4
Adăugați uleiul în amestecul lichid, amestecând .
5
Adăugați jumătate din amestecul lichid în amestecul de făină.
6
Se amestecă cu mâinile pentru a umezi făina cât mai mult posibil.
7
Adăugați amestecul lichid rămas în aluat și amestecați până când făina este bine încorporată.
8
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată și frământați cu mâna până când este netedă și elastică la atingere, aproximativ 15 minute, adăugând treptat doar suficientă făină suplimentară pentru a împiedica aluatul să se lipească.
9
Așezați într - un castron mare uns și răsturnați aluatul astfel încât partea superioară să fie unsă; acoperiți cu un prosop uscat și lăsați să stea într-un loc cald (90-100F) până când dimensiunea sa dublat, aproximativ 1 oră. Punch jos aluat.
10
Pentru a face pâine: împărțiți aluatul în 3 porții egale. Formați fiecare într-o bilă, apoi întindeți aluatul cu ambele mâini și trageți marginile sub pentru a forma o suprafață netedă. Pop orice bule mari de aer de ciupit-le. Formați-vă în pâini. (Notă: îmi place să folosesc un sucitor și să rostogolesc aluatul, care scoate toate bulele ușor și rapid.)
11
Așezați în 3 unse 8 1/2 x 4 1/2 tigăi de pâine inch. Acoperiți din nou cu prosopul și lăsați să crească până când dimensiunea aproape dublată, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
12
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) până se rumenesc și se face, aproximativ 1 oră, rotind cratițele după 25 de minute pentru o rumenire mai uniformă.
13
Scoateți din tigaie imediat ce pâinea se va ridica cu ușurință, după aproximativ 5 până la 10 minute.
14
Se lasă să se răcească aproximativ 1 oră înainte de feliere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate60
Revista