Pâine Cu Brânză Dulce Salvadoriană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea cu brânză dulce Salvadoriană. Această rețetă servește 55. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, praf de copt calumet, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tocană Tradițională Salvadoriană, Gust De Varză Salvadorană (Curtido), și Prăjituri De Masă Umplute Cu Salvadoran.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați făină de porumb, praf de copt și ienibahar; bate până se omogenizează bine.
Adăugați brânză și smântână; se amestecă bine.
Se toarnă într-o tigaie pătrată unsă de 8 inci.
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet.
Tăiați în 16 pătrate pentru a servi.