Pâine Cu Brânză Cu Crustă De Țară

Pâine Cu Brânză Cu Crustă De Țară
Pâinea cu brânză de crustă de țară este o vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 1489 calorii, 45g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pam ' s Country Crust Bread, Pâine De Biscuiți Cu Șuncă De Țară Și Brânză, și Umplutură de pâine de țară cu brânză de capră, Kale și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia, apa caldă și 2 lingurițe. zahăr în bolul unui mixer electric de rezistență; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ouăle, următoarele 3 Ingrediente, 3 căni de făină și zahărul rămas. Bateți aluatul la viteză medie, folosind atașamentul paletei, până se omogenizează. Bateți treptat în restul de 3 până la 3 1/2 căni de făină până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 până la 10 minute), stropind suprafața cu făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, aproximativ 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
5
Rulați fiecare jumătate de aluat într-un dreptunghi de 18 x 9 inci; presărați brânză uniform pe fiecare dreptunghi de aluat. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați strâns fiecare dreptunghi, moda jelly-roll, apăsând pentru a sigila marginile în timp ce rulați. Prindeți capetele aluatului pentru a sigila și puneți capetele sub aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați fiecare rulou de aluat, cu cusătura în jos, într - o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Ungeți blaturile cu ulei. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și sună gol atunci când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din tigăi într-o grătar și periați pâinile cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții3
Scor De Sănătate16
Revista