Pâine Cu Brânză Cu Crustă De Țară
Pâinea cu brânză de crustă de țară este o vegetarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 1489 calorii, 45g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Pam ' s Country Crust Bread, Pâine De Biscuiți Cu Șuncă De Țară Și Brânză, și Umplutură de pâine de țară cu brânză de capră, Kale și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia, apa caldă și 2 lingurițe. zahăr în bolul unui mixer electric de rezistență; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă ouăle, următoarele 3 Ingrediente, 3 căni de făină și zahărul rămas. Bateți aluatul la viteză medie, folosind atașamentul paletei, până se omogenizează. Bateți treptat în restul de 3 până la 3 1/2 căni de făină până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 până la 10 minute), stropind suprafața cu făină după cum este necesar.
Așezați aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, aproximativ 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate de aluat într-un dreptunghi de 18 x 9 inci; presărați brânză uniform pe fiecare dreptunghi de aluat. Începând de la 1 capăt scurt, înfășurați strâns fiecare dreptunghi, moda jelly-roll, apăsând pentru a sigila marginile în timp ce rulați. Prindeți capetele aluatului pentru a sigila și puneți capetele sub aluat.
Așezați fiecare rulou de aluat, cu cusătura în jos, într - o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci.
Ungeți blaturile cu ulei. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și sună gol atunci când sunt bătute.
Scoateți din tigăi într-o grătar și periați pâinile cu unt topit.
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).