Pâine Cu Brânză Cremă De Dovleac
Dovleac-crema de brânză pâine ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 377 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, praf de copt calumet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Dovleac Cu Brânză Cremă, Brânză Cremă De Dovleac Scoate Pâinea, și Pâine De Dovleac Umplută Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.bateți untul, crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă în dovleac. Adăugați treptat ingrediente uscate combinate, amestecând după fiecare adăugare doar până la umezire. Se amestecă nucile.
Se toarnă în 2 tigăi de pâine unse și făinoase de 9x5 inci.
Coaceți 55 min.sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește 5 min.; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.