Pâine Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pâinea cu brânză. Această rețetă servește 20. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Simply Recipes are 24116 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, unt, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cu Brânză, Pâine Cu Brânză, și Pâine Italiană Brânză.
Instrucțiuni
Faceți toppingul cu brânză: într-un castron mic, amestecați untul și usturoiul împreună până se omogenizează. Într-un castron mare separat, amestecați brânzeturile și ceapa verde. Se amestecă maioneza și smântâna.
Adăugați amestecul de unt în amestecul de brânză.
Răspândiți brânza peste pâine: preîncălziți broiler. Feliați pâinea în jumătate pe orizontală, așezați crusta cu fața în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Întindeți amestecul de brânză peste pâine.
Așezați sub broiler până se rumenesc frumos, aproximativ 3 până la 5 minute.
Se scoate din broiler și se lasă să stea 5 minute până se răcește suficient pentru a se manipula. Feliați pâinea cu un cuțit de pâine.
Încercați să amestecați alte ingrediente cu amestecul de topping, cum ar fi măsline negre tocate, inimi de anghinare conservate tocate, creveți tocați sau carne de crab.