Pâine Cu Broccoli Cu Cârnați
O porție conține 242 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de aluat de pâine de pâine, broccoli, cârnați de porc în vrac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați Italieni Stromboli (Alias Pâine Cu Cârnați), Cârnați Broccoli Calzone, și Paste Cu Cârnați-Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul și lăsați să crească conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie la foc mediu, gătiți cârnații până nu mai sunt roz.
Scoateți cârnații cu o lingură cu fante și dați deoparte. În picături, sotati broccoli, roșiile și ceapa până când sunt crocante; se scurge și se răcește.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați fiecare pâine de aluat într-un 12-in. x 10-in. dreptunghi.
Întindeți cârnații pe lungime în treimea centrală a fiecărui dreptunghi. Se acoperă cu amestec de broccoli și brânză. Îndoiți laturile scurte în 1 in.; Ciupiți pentru a sigila. Îndoiți laturile lungi peste umplutură; Ciupiți pentru a sigila.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă.
Ungeți oul deasupra și părțile laterale ale fiecărei pâini.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 25-30 minute sau până se rumenesc.