Pâine Cu Brioșă Engleză Din Cereale Integrale

Pâine Cu Brioșă Engleză Din Cereale Integrale
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, zahăr de nucă de cocos, făină de alac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Brioșe Englezești Cu Mai Multe Cereale, Pâine De Brioșă Engleză, și Pâine De Brioșă Engleză.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, drojdia și Sucanatul în vasul de amestecare al unui mixer cu suport. Se amestecă împreună și se lasă bule și dovada, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucanatSucanat
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2
Bateți împreună alternativa de lapte de soia sau lapte și oțetul într-un castron mic. Amestecul se va coagula și va deveni ca Zara. Se amestecă uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lapte De SoiaLapte De Soia
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți împreună făinurile, făina de porumb și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Se toarnă amestecul de lapte de soia și amestecul de făină în amestecul de drojdie. Folosind accesoriul cu palete, bateți pe mediu timp de 3 minute. Consistența aluatului se va asemăna cu aluatul de tort.Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să stea într-un loc cald timp de 1-1/2 ore sau până se dublează.Cu aproximativ 15 minute înainte de coacere, Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (190 buc. C sau marca de gaz 5). Pulverizați ușor o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (20 cm x 10 cm) cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De SoiaLapte De Soia
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Presărați 1 linguriță de făină de porumb uniform în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Puneți vasul înapoi pe mixerul suportului și adăugați bicarbonatul de sodiu. Bateți cu accesoriul paletei la minim timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Se toarnă aluatul în tigaia de pâine și se presară blatul cu restul de linguriță de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
8
Coaceți timp de 20 de minute. Verificați dacă partea superioară devine prea întunecată și, dacă da, acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute mai mult sau până când pâinea se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și fundul sună gol atunci când este lovit cu articulațiile. Dacă pâinea rezistă să iasă din tigaie, întoarceți pâinea la cuptor (acoperită cu folie) încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
10
Transferați pâinea într-un suport de răcire și lăsați să se răcească cu 2 ore înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista