Pâine Cu Brioșă Engleză Din Cereale Integrale
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, zahăr de nucă de cocos, făină de alac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Brioșe Englezești Cu Mai Multe Cereale, Pâine De Brioșă Engleză, și Pâine De Brioșă Engleză.
Instrucțiuni
Combinați apa, drojdia și Sucanatul în vasul de amestecare al unui mixer cu suport. Se amestecă împreună și se lasă bule și dovada, aproximativ 5 minute.
Bateți împreună alternativa de lapte de soia sau lapte și oțetul într-un castron mic. Amestecul se va coagula și va deveni ca Zara. Se amestecă uleiul.
Bateți împreună făinurile, făina de porumb și sarea într-un castron mediu.
Se toarnă amestecul de lapte de soia și amestecul de făină în amestecul de drojdie. Folosind accesoriul cu palete, bateți pe mediu timp de 3 minute. Consistența aluatului se va asemăna cu aluatul de tort.Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să stea într-un loc cald timp de 1-1/2 ore sau până se dublează.Cu aproximativ 15 minute înainte de coacere, Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (190 buc. C sau marca de gaz 5). Pulverizați ușor o tigaie de pâine de 8 x 4 inci (20 cm x 10 cm) cu spray antiaderent.
Presărați 1 linguriță de făină de porumb uniform în fundul tigaiei.
Puneți vasul înapoi pe mixerul suportului și adăugați bicarbonatul de sodiu. Bateți cu accesoriul paletei la minim timp de 1 minut.
Se toarnă aluatul în tigaia de pâine și se presară blatul cu restul de linguriță de făină de porumb.
Coaceți timp de 20 de minute. Verificați dacă partea superioară devine prea întunecată și, dacă da, acoperiți ușor cu folie.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute mai mult sau până când pâinea se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și fundul sună gol atunci când este lovit cu articulațiile. Dacă pâinea rezistă să iasă din tigaie, întoarceți pâinea la cuptor (acoperită cu folie) încă 5 minute.
Transferați pâinea într-un suport de răcire și lăsați să se răcească cu 2 ore înainte de tăiere.