Pâine Cu Banane Bourbon Cu Aragaz Lent
Pâinea cu banane bourbon cu aragaz lent ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți zahăr pudră, bourbon, amestec și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Pâine Cu Banane Bourbon Cu Aragaz Lent, Tort de pâine cu banane cu aragaz lent cu sos de zahăr brun, și Pui Bourbon Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Ungeți fundul doar de 3 1/2 până la 4 litri aragaz lent rotund cu scurtare sau spray de gătit.
Presărați ușor cu 2 lingurițe de amestec Bisquick.
Într-un castron mare, amestecați bananele, zahărul granulat, 1/3 cană de unt topit, 2 linguri de bourbon, vanilia și ouăle până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul Bisquick rămas, scorțișoara, chipsurile de ciocolată și 1/2 cană de nuci pecan până se omogenizează bine.
Se toarnă în aragaz lent.
Capac; gatiti la foc mare setarea 1 oră 30 minute la 2 ore sau până când scobitoare introdus în centrul de pâine iese curat. Opriți aragazul lent; descoperiți și îndepărtați baza ceramică de la aragaz la raftul de răcire.
Lăsați să se răcească 15 minute.
Slăbiți marginea pâinii cu o spatulă metalică subțire.
Scoateți pâinea din aragazul lent în raftul de răcire. Se răcește 1 oră.
În castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza si consistenta de sirop gros.
Stropiți deasupra pâinii.
Presărați uniform cu restul de 1/4 cană de nuci pecan.