Usturoi prăjit-Asiago Dip cu biscuiți de casă

Usturoi prăjit-Asiago Dip cu biscuiți de casă
Prăjit usturoi-Asiago Dip cu biscuiti de casă ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, făină bogată în gluten, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Usturoi Prăjit-Asiago Dip Cu Biscuiți De Brânză, Supă de usturoi prăjită cu Asiago Crostini, și broccoli prăjit cu asiago, usturoi și migdale.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: role de paste
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Pentru baie: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți bulbii de usturoi la cuptor și prăjiți până se înmoaie când sunt stoarse, aproximativ 30 de minute; se lasa sa se raceasca 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Tăiați blaturile de pe usturoi și stoarceți cuișoarele prăjite din piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
UsturoiUsturoi
6
Așezați usturoiul prăjit într-un robot de bucătărie cu brânza și condimentați cu sare. Cu mașina în funcțiune, stropiți în uleiul de măsline. Gustați și asigurați-vă că este delicios; re-sezon, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Pentru biscuiți: într-un castron mic combinați Asiago și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Treceți aluatul Calzone printr-o rolă de paste, reglând setarea mai subțire până când aluatul devine foarte subțire, de aproximativ 1/8 inch grosime. Se pudrează ușor aluatul cu făină în timpul procesului dacă aluatul este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
9
Periați aluatul cu spălarea ouălor și presărați liberal cu amestecul Asiago-cayenne. Folosind o roată de pizza, tăiați aluatul transversal în triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Brânză AsiagoBrânză Asiago
AluatAluat
OuăOuă
10
Așezați triunghiurile de aluat pe o tavă de foi și coaceți până se rumenesc, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să se răcească timp de 3 până la 4 minute pe tavă înainte de a o scoate.
12
Mâncați imediat sau depozitați într-un recipient etanș.
13
Într-un castron mic, combinați drojdia și zahărul și bateți împreună cu apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
14
Lăsați să stea 15 minute; când apa arată spumoasă și miroase foarte drojdie, este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
15
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu atașamentul cârligului de aluat, adăugați făinurile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
16
Se toarnă amestecul de drojdie-apă și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
DrojdieDrojdie
17
Se amestecă pentru a combina la viteză medie. Când s-a format o bilă de aluat, continuați să frământați până când aluatul este strâns și deloc lipicios, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
18
Ungeți ușor un bol de amestecare, așezați aluatul în bol și acoperiți cu un prosop de ceai sau folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
19
Așezați vasul într-un loc cald pentru a lăsa să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos și lăsați-l să crească ultima dată timp de 30 până la 40 de minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista