Pâine Cu Banane

Pâine Cu Banane
Pâinea cu banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 145 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane, pâine cu banane fără ouă , cum se face pâine cu banane vegane, și Pâine cu banane – puteți face pâine cu banane acasă, este ușor de făcut și are un gust minunat.

Instrucțiuni

1
Așezați un tăietor de prăjituri, un inel de borcan de zidărie sau un inel dinfolie de aluminiu în interiorul aragazului lent. Ungeți o mini tigaie de 5 inci și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Aragaz LentAragaz Lent
Conserve BorcanConserve Borcan
Pâine PanPâine Pan
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un miccastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați ulei, zahăr brun, gălbenuș de ou, banană, lapte șivanilie, amestecând doar până când amestecul de făină este încorporat. Foldin nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BananeBanane
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
5
Transferați tigaia de pâine pe partea de sus a inelului în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Pâine PanPâine Pan
6
Așezați prosoape de hârtie, încă atașate împreună, pliate canecesar, peste partea superioară a aragazului lent. Acoperiți șigătiți la înălțime timp de 2 ore. Când o scobitoare introdusă înmijlocul pâinii iese curat, pâinea este gătită. Dacănu apare curat, continuați să gătiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
ScobitoriScobitori
7
Scoateți cu grijă tigaia din aragazul lent. Rulați un cuțit în jurul interiorului tăvii de pâine și întoarceți pâinea afară pe un raft pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Pâine PanPâine Pan
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
9
Retipărit cu permisiunea de la Slow Cooking for Two de Cynthia Graubart, 2013 Gibbs Smith
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista