Pâine Cu Aluat De Grâu Cu Miere

Pâine Cu Aluat De Grâu Cu Miere
Dacă aveți aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, miere de grâu aluat pâine ar putea fi un extraordinar lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 249 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Pâine Integrală De Grâu Cu Miere De Aluat, Pâine Cu Aluat De Grâu Crăpat, și 50% Pâine Integrală De Grâu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați untul, mierea, melasa, starterul de aluat, germenii de grâu, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea, făina integrală de grâu și 2 căni de făină universală. Bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Aluat De AluatAluat De Aluat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
MelasăMelasă
UntUnt
AluatAluat
MiereMiere
ZahărZahăr
SareSare
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
6
Așezați în două unse 8-in. x 4 inch. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
7
Periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista