Pâine Cheddar-Marar
Pâinea Cheddar-Dill necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 124 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați lapte, iarbă de mărar, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare sunt Supa de Broccoli Cheddar, A Panera Bread Co. Copycat , Cheddar Chile Beer Bread și Jalapeno Cheddar Cheese Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și zahărul.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază; se amestecă brânza și mararul. Într-un castron mic, bate oul și laptele; se toarnă în ingrediente uscate și se amestecă până se umezește. (Aluatul va fi foarte gros.)
Se toarnă într-un 8-in uns. x 4 inchi. tavă de pâine.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până se termină testele de pâine. Se răcește în tavă cu 10 minute înainte de a se scoate pe un grătar.