Pâine Challah Decadentă

Pâine Challah Decadentă
Pâine Challah Decadent ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 198 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Hanuka. 263 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină nealbită, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine Challah, Pâine Challah, și Pâine Challah.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă mierea în apă într-un bol mare de amestecare și se amestecă drojdia. Puneți amestecul deoparte până când drojdia formează un strat cremos deasupra, aproximativ 15 minute. Se amestecă sarea, 2/3 cană de ulei de măsline și ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați făina 1 cană la un moment dat până când aluatul este ușor lipicios, dar nu lipicios umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Întoarceți-l pe o suprafață înmuiată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute. Ungeți ușor un bol, așezați aluatul în bol, întoarceți aluatul de câteva ori pentru a unge suprafața, apoi lăsați să crească până se dublează într-un loc cald, fără pescaj, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru a face pâinile, puneți aluatul și tăiați-l în 2 bucăți de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
5
Tăiați prima piesă în 4 părți egale. Puneți a doua piesă deoparte sub o cârpă pentru a preveni uscarea în timp ce împletiți prima pâine.
6
Pentru a împleti prima pâine cu 4 fire, rotiți cele 4 bucăți de aluat în frânghii subțiri pe lățimea degetului mare și aproximativ 14 centimetri lungime. Faceți vârfurile și fundul fiecărei frânghii mai subțiri decât zona de mijloc. Prindeți vârfurile celor 4 frânghii împreună și ventilați cele 4 frânghii, astfel încât să nu se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Pentru a face o împletitură" sub 2, peste 1", luați cea mai stângă frânghie și mutați-o spre dreapta pentru a traversa sub următoarele 2 frânghii, apoi mutați-o la stânga pentru a traversa înapoi peste șuviță imediat spre stânga. Luați firul din extrema dreaptă și mutați-l spre stânga și traversați-l sub cele două fire spre stânga (acestea sunt deja traversate de panglica anterioară); apoi mutați-l spre dreapta pentru a trece înapoi peste fir imediat spre dreapta. Repetați până când cele 4 fire sunt împletite împreună până la capăt și strângeți capetele strâns împreună. Repetați pașii pentru a împleti a doua pâine și lăsați pâinile împletite să crească timp de 1 oră.
8
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C) și tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Faceți o glazură amestecând împreună laptele, 2 linguri de ulei de măsline, albusul de ou și zahărul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Ungeți pâinile împletite cu glazura, pentru a face o crustă strălucitoare și coaceți pâinile pe foile de copt pregătite în cuptorul preîncălzit până când sunt maro auriu deschis, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista