Pâine Brânză Trage
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să încercați pâinea cu brânză. O porție conține 136 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați slănină Oscar mayer, unt, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine Brânză Trage, Cheesy Pepperoni Trage, și Pâine De Secară Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Folosiți cuțitul zimțat pentru a face tăieturi verticale, la o distanță de 1 inch, în partea de sus a pâinii, având grijă să nu tăiați până la fundul pâinii. Întoarceți pâinea cu 1/4 tură; repetați tăieturile.
Tăiați fiecare felie de brânză în treimi; apăsați în bucăți de pâine împreună cu slănina.
Așezați pâinea pe o foaie mare de folie.
Se amestecă ingredientele rămase până se omogenizează; stropiți peste pâine. Înfășurați cu folie de aluminiu Reynolds Wrap; așezați pe foaia de copt.
Coaceți 25 min. sau până se încălzește, desfaceți pâinea după 15 min.