Pâine Brună Irlandeză

Pâine Brună Irlandeză
Rețeta de pâine brună Irlandeză este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 225 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, veți obține o pâine care servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. 228 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pâine brună Irlandeză cu stafide aurii și coacăze {pâine de grâu}, Pâine Brună Irlandeză, și Pâine Brună Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Amestecați făina universală, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă făina integrală de grâu și fulgii de ovăz cu gătit rapid în amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
6
Amestecați ușor iaurtul în amestecul de fulgi de ovăz. Dacă amestecul este prea uscat pentru a fi ținut împreună, adăugați 1 linguriță de lapte odată, doar până când aluatul se ține împreună; nu trebuie să fie lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată; frământați ușor de aproximativ 5 ori pentru a forma o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Așezați aluatul în centrul foii de copt pregătite; tăiați un 'X' mare în vârful pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc bine, aproximativ 40 de minute; se transferă într-un suport pentru a se răci. Pâinea poate fi servită caldă sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista