Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 345 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați stafide, bicarbonat de sodiu, gumă de xantan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 132 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pâine Cu Fulgi De Ovăz Maro Dulce-Fără Gluten Și Vegan, Pâine Maro Boston, și Pâine Maro Boston.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului la poziția inferioară. Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Ungeți două cutii de 28 de uncii sau o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci. Umpleți un cuptor olandez sau o tigaie suficient de mare pentru a Brad conservele cu suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale conservelor, aproximativ doi centimetri. (Dacă utilizați o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci, încălziți aproximativ patru căni de apă.) Aduceți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
În timp ce apa se încălzește, amestecați făina de porumb, făina de sorg, făina de orez brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și guma de xantan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Sorg
Gumă Xantan
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
3
Adăugați zară și melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Căni De Făină De Grâu
4
Bateți până se omogenizează. Dacă folosiți stafide, amestecați ușor în aluat. Împărțiți aluatul uniform între cele două cutii sau întindeți aluatul uniform în tigaie. Acoperiți conservele sau tigaia cu o bucată de hârtie pergament. Asigurați pergamentul cu o tigaie mare de cauciuc. Dacă nu aveți hârtie pergament, folosiți o bucată de folie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Biscuiți Oreo Tăiați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Transferați cu grijă conservele în apa care fierbe. Acoperiți cuptorul olandez cu capacul. Dacă folosiți tigaie, cuibăriți tigaia într-o tigaie de 13 pe 9 inci. Turnați cu grijă apă clocotită în tigaia de 13 pe 9 inci. Apa ar trebui să ajungă la jumătatea tăvii. Acoperiți tigaia de 13 x 9 inci cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Transferați la cuptor și coaceți până când o frigăruie introdusă în mijlocul pâinii iese curată, aproximativ 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți tigaia din cuptor. Îndepărtați cu grijă capacul sau folia (aburul va scăpa în timp ce faceți acest lucru.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți conservele sau tigaia din apă. Lăsați pâinea să se răcească în cutie sau tigaie timp de aproximativ cinci minute. Întoarceți pâinea pe o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)