Pâine Brună Boston Fără Gluten

Pâine Brună Boston Fără Gluten
Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 345 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați stafide, bicarbonat de sodiu, gumă de xantan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 132 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pâine Cu Fulgi De Ovăz Maro Dulce-Fără Gluten Și Vegan, Pâine Maro Boston, și Pâine Maro Boston.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului la poziția inferioară. Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Ungeți două cutii de 28 de uncii sau o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci. Umpleți un cuptor olandez sau o tigaie suficient de mare pentru a Brad conservele cu suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale conservelor, aproximativ doi centimetri. (Dacă utilizați o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci, încălziți aproximativ patru căni de apă.) Aduceți apa la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În timp ce apa se încălzește, amestecați făina de porumb, făina de sorg, făina de orez brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și guma de xantan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De SorgFăină De Sorg
Gumă XantanGumă Xantan
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați zară și melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
4
Bateți până se omogenizează. Dacă folosiți stafide, amestecați ușor în aluat. Împărțiți aluatul uniform între cele două cutii sau întindeți aluatul uniform în tigaie. Acoperiți conservele sau tigaia cu o bucată de hârtie pergament. Asigurați pergamentul cu o tigaie mare de cauciuc. Dacă nu aveți hârtie pergament, folosiți o bucată de folie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Transferați cu grijă conservele în apa care fierbe. Acoperiți cuptorul olandez cu capacul. Dacă folosiți tigaie, cuibăriți tigaia într-o tigaie de 13 pe 9 inci. Turnați cu grijă apă clocotită în tigaia de 13 pe 9 inci. Apa ar trebui să ajungă la jumătatea tăvii. Acoperiți tigaia de 13 x 9 inci cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Transferați la cuptor și coaceți până când o frigăruie introdusă în mijlocul pâinii iese curată, aproximativ 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Scoateți tigaia din cuptor. Îndepărtați cu grijă capacul sau folia (aburul va scăpa în timp ce faceți acest lucru.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți conservele sau tigaia din apă. Lăsați pâinea să se răcească în cutie sau tigaie timp de aproximativ cinci minute. Întoarceți pâinea pe o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista