Pâine brună aburită cu coacăze și nuci
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea brună aburită cu coacăze și nuci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 187 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci, coacăze, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare includ Pâine De Sodă Brună Cu Coacăze Și Chimen, Pâine Brună Aburită, și Pâine Brună De Afine Aburită (Crock-Pot).
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare și faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați Zara și melasa; se amestecă bine.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Îndoiți coacăzele și nucile.
Puneți amestecul într-o cutie de cafea de 13 uncii acoperită cu spray de gătit. Acoperiți cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit; fixați folia cu o bandă de cauciuc.
Așezați cutia într-un aragaz lent electric; adăugați suficientă apă fierbinte în aragaz pentru a ajunge la jumătatea părților cutiei. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mare timp de 2 ore și 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați pâinea să se răcească, acoperită, în cutie pe o grătar timp de 5 minute.
Scoateți pâinea din cutie și lăsați-o să se răcească complet pe grătar.