Pâine Beernana
Această rețetă face 16 porții cu 175 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de făină auto-crescătoare, semințe de susan, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine De Ovăz (Mașină De Pâine / Producător De Pâine), Mașină Mică De Pâine Franceză Sănătoasă Ultra - Ușoară (Abm) , și Pâine slabă cu semințe de mac de lămâie Minny (pâine cu buclă de fructe).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375. Într-un castron mare, amestecați făina, ovăzul și zahărul brun. Într-un alt castron, amestecați bananele, berea și siropul de arțar până se amestecă.
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește.
Transferați la un 9x5-in uns. tigaie de pâine.
Stropiți cu ulei; se presară semințe de susan și sare.
Coaceți 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie cu 10 minute înainte de a se scoate în grătar pentru a se răci.