Puttanesca de pui cu Fettuccine
Puttanesca de pui cu Fettuccine necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână capere, jumătăți de piept de pui, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fettuccine cu sos de cârnați Puttanesca, Chicken Puttanesca, și Chicken Puttanesca.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Tăiați puiul în bucăți de 1 inch.
Adăugați puiul în tigaie. Gatiti puiul 5 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional. Se amestecă sosul de paste, măslinele, caperele și piperul; aduceți la foc mic. Gatiti 5 minute sau pana cand puiul este gata, amestecand frecvent. Aranjați 1 cană de paste pe fiecare din cele 4 farfurii; se acoperă cu 1 1/2 cană amestec de pui.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.