Push-It-Up-Uri De Mere Cu Caramel Sărat
Dacă $2.07 pe portie falls în bugetul dvs., Caramel sărat mere Push-It-Up-uri ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 1159 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare de mare, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, Plăcintă Cu Mere Cu Caramel Sărat, și Plăcintă cu mere cu caramel sărat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 48 de mini căni de briose cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți tortul amestecați apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire; bate 2 minute la viteză mare. Se amestecă merele tocate. Împărțiți aluatul uniform în căni de briose.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În cratița de 2 litri, încălziți caramelele, frișca și sarea la foc mediu 3 până la 4 minute, amestecând frecvent, până se topesc.
Pentru a asambla prăjituri push-up, aruncați 1 mini cupcake în fiecare recipient Pop push-up.
Adăugați 1 lingură de caramele topite și 1 lingură de glazură. Repetați straturile.
Presărați blaturi cu alune tocate.