Purcei vegetarieni în pături cu sos de scufundare

Nevoie de o curs principal fără lactate? Purceii vegetarieni în pături cu sos de scufundare ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 888 calorii. Un amestec de aluat de rulou semilună, muștar dijon, legături de mic dejun fără carne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Vase de legume și carne de porc cu sos de citrice-soia, Veggie-rulouri de primăvară de pește cu sos de scufundare, și Rulouri de primăvară Veggie cu sos de Mango Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Desfaceți aluatul; împărțiți de-a lungul perforațiilor în triunghiuri.
Tăiați fiecare triunghi de aluat în jumătate pentru a forma 2 triunghiuri. Înfășurați un triunghi de aluat în jurul centrului fiecărei legături de mic dejun, începând de la capătul larg al triunghiului. Aranjați legăturile de mic dejun împachetate pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Combinați mierea și muștarul; serviți cu purcei.