Pur Și Simplu Glazurate Carne De Porc Cotlet Cina

Pur Și Simplu Glazurate Carne De Porc Cotlet Cina
Pur și simplu glazurate carne de porc cotlet cina este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 461 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați orez brun instant, cotlet de porc, flori de broccoli și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul brun instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Mocha Cu Ciocolată Instant ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cina De Cotlet De Porc Glazurat, Cina Cu Cotlet De Porc, și Cina de cotlet de porc pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert în cratiță medie la foc mediu-mare; se amestecă orezul. Acoperă. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați broccoli; se amestecă. Capac; se fierbe încă 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 min. sau până când bulionul este complet absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Între timp, încălziți tigaia mare antiaderentă pulverizată cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați cotletele; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când se rumenesc ușor pe ambele părți și se fierbe (160F).
6
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați pansament, suc de portocale și sirop în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 3 min. sau până când sosul este redus cu jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Serviți cotletele și orezul stropit cu sosul; se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista