Pur și simplu de usturoi prăjit și legume albe
Pur și simplu de usturoi prăjit și legume albe este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica copt cartofi, frisca, ceapa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Legume prăjite cu piure de Broccoli, Mazăre despicată pur și simplu cu legume rădăcinoase prăjite, și Pur de fasole albă cu vinaigrette de usturoi și Croute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul de usturoi în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Separați căței de usturoi; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Așezați cartoful, Napul, țelina și ceapa într-un cuptor olandez mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Așezați jumătate din legume într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Turnați legumele purificate într-un castron. Repetați procedura cu legumele rămase.
Topiți untul în tigaie la foc mediu. Se amestecă pulpa de usturoi, legumele purificate și smântâna; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent. Se amestecă oțetul, sarea și piperul.