Pupi Coaie

Pupi Coaie
Pupu bile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 162 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți usturoi, whisky jigger, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pupu Platter, Nucă de cocos Unt de arahide fulgi de ovăz bile (aka bile de zăpadă), și Bile De Fasole Tort De Porumb, Aka Bile Fiesta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați carnea de vită măcinată, ceapa și pesmetul condimentat. Formați amestecul în bile de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți bilele până se rumenesc uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mare, amestecați apă, sos de soia, usturoi și whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
WhiskyWhisky
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați bilele în amestec. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 1 oră.
5
Transferați bilele și amestecul de sos într-un aragaz lent setat la foc mic. Gatiti cel putin 30 de minute inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista