Pungi Cu Fructe De Piatră
Pungile cu fructe de piatră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 422 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, coniac, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pungi Cu Fructe De Piatră, Fă-Ți Propriile Pungi De Fructe Și Legume, și Pungi de Guavan și Manchego Phyllo cu sirop de fructe de pasiune.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cărbuni de grătar sau groapă de foc.
Tăiați 8 (18 x 18 inci) pătrate de folie de aluminiu.
Așezați grosimea dublă a foliei și împărțiți ghimbirulsnaps uniform între cele 4 pătrate. Împărțiți fructele în mod egal și așezați deasupra ghimbiruluisnaps. Punct cu unt. Într-un castron mic amestecați zahărul, sarea și coaja de tei.
Presărați amestecul de zahăr uniform peste fructe, stropiți cu suc și coniac și sigilați pachetele. Odată ce cărbunii sunt acoperiți cu cenușă, așezați pachete peste ele și acoperiți cu capacul grătarului. Dacă gătiți într-o groapă de foc, încercați cu atenție să îngropați parțial pachetele în cărbuni fierbinți. Gatiti 10 minute.
Scoateți din căldură și deschideți cu atenție, deoarece aburul din interiorul pachetului este foarte fierbinte.
Serviți pe farfurii așa cum este sau lingurați în boluri puțin adânci și acoperiți cu creme fraiche sau înghețată.