Puncte De Brânză Grecească
Puncte de brânză Grecian ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 68 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ou, pătrunjel, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Încărcat Grecian, Paste Grecesti, și Aperitive Grecesti.
Instrucțiuni
Se amestecă neufchtel, feta, gruyre, ou și pătrunjel.
Stivați foile filo cu grijă. Dintr-o parte îngustă, tăiați filo stack în 3 benzi egale. Ridicați 1 bandă din stivă și așezați plat; acoperiți bucățile rămase cu folie de plastic pentru a preveni uscarea. Aburiți ușor banda unică cu spray de ulei de gătit.
Așezați 1 lingură de amestec de brânză pe un capăt al benzii. Aduceți un capăt de colț al benzii filo peste umplutură pentru a întâlni marginea opusă a filo, formând un triunghi, apoi continuați să pliați ca un triunghi (ca un steag) până când întreaga bandă este înfășurată în jurul umpluturii. Ca formă, păstrați triunghiurile umplute acoperite cu folie de plastic. Repetați pentru a folosi brânza rămasă și filo.
Așezați triunghiuri, capete libere dedesubt, bine separate pe o foaie de copt antiaderentă. Ceață triunghiuri ușor cu spray de ulei de gătit. Dacă faceți înainte, înghețați solid, apoi împachetați etanș.
Coaceți într-un cuptor 375 până devine auriu, 12 până la 14 minute (20 de minute, dacă este înghețat).
Se servește fierbinte sau cald.