Pumpkin Polenta Pumpkins
Nevoie de o garnitură fără gluten? Pumpkin Polenta Pumpkins ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cimbru, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate, Mămăligă De Salvie De Dovleac, și Mămăligă Cremoasă De Dovleac.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o foaie de copt mare, cu margini. Într-un castron, amestecați făina de porumb și 1 cană de bulion rece într-o pastă groasă.
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul rămas și untul la fierbere.
Bateți în piure, reduceți focul și reveniți la fierbere ușoară.
Bateți făina de porumb și gătiți, amestecând continuu, până când este suficient de groasă pentru a ține urmele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Scoateți mămăliga de pe foc, amestecați brânza și cimbru; condimentează cu sare și piper. Se amestecă până se topește brânza și se amestecă amestecul. Lucrând rapid, turnați mămăligă fierbinte în tigaia pregătită și întindeți uniform cu o spatulă. Se răcește timp de 1 oră, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 2 ore, până se răcește și se întărește. (Polenta poate fi făcută până în acest moment cu până la 2 zile înainte.)
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor 2 foi de copt antiaderente.
Periați blatul de mămăligă cu ulei de măsline.
Tăiați forme de 2 până la 2 1/2 inch cu un tăietor de prăjituri cu dovleac (sau altă formă). Folosiți o spatulă pentru a transfera mămăliga pe foi de copt.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute, rotind tigăile la jumătatea drumului.
Se servește cald, acoperit cu o bucată de scallion.