Pumpkin Polenta Pumpkins

Pumpkin Polenta Pumpkins
Nevoie de o garnitură fără gluten? Pumpkin Polenta Pumpkins ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cimbru, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate, Mămăligă De Salvie De Dovleac, și Mămăligă Cremoasă De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o foaie de copt mare, cu margini. Într-un castron, amestecați făina de porumb și 1 cană de bulion rece într-o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul rămas și untul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Bateți în piure, reduceți focul și reveniți la fierbere ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Bateți făina de porumb și gătiți, amestecând continuu, până când este suficient de groasă pentru a ține urmele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Scoateți mămăliga de pe foc, amestecați brânza și cimbru; condimentează cu sare și piper. Se amestecă până se topește brânza și se amestecă amestecul. Lucrând rapid, turnați mămăligă fierbinte în tigaia pregătită și întindeți uniform cu o spatulă. Se răcește timp de 1 oră, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 2 ore, până se răcește și se întărește. (Polenta poate fi făcută până în acest moment cu până la 2 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor 2 foi de copt antiaderente.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Periați blatul de mămăligă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Tăiați forme de 2 până la 2 1/2 inch cu un tăietor de prăjituri cu dovleac (sau altă formă). Folosiți o spatulă pentru a transfera mămăliga pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute, rotind tigăile la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se servește cald, acoperit cu o bucată de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista