Nevoie de o garnitură fără gluten? Pumpkin Polenta Pumpkins ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cimbru, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată caldă de dovleac cu Polentan și semințe de dovleac confiate, Mămăligă De Salvie De Dovleac, și Mămăligă Cremoasă De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Ungeți ușor o foaie de copt mare, cu margini. Într-un castron, amestecați făina de porumb și 1 cană de bulion rece într-o pastă groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul rămas și untul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Bateți în piure, reduceți focul și reveniți la fierbere ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți făina de porumb și gătiți, amestecând continuu, până când este suficient de groasă pentru a ține urmele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți mămăliga de pe foc, amestecați brânza și cimbru; condimentează cu sare și piper. Se amestecă până se topește brânza și se amestecă amestecul. Lucrând rapid, turnați mămăligă fierbinte în tigaia pregătită și întindeți uniform cu o spatulă. Se răcește timp de 1 oră, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 2 ore, până se răcește și se întărește. (Polenta poate fi făcută până în acest moment cu până la 2 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor 2 foi de copt antiaderente.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Periați blatul de mămăligă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Tăiați forme de 2 până la 2 1/2 inch cu un tăietor de prăjituri cu dovleac (sau altă formă). Folosiți o spatulă pentru a transfera mămăliga pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute, rotind tigăile la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se servește cald, acoperit cu o bucată de scallion.