Pumpkin Pie-Amestec De Trasee Condimentate

Pumpkin Pie-Amestec De Trasee Condimentate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pumpkin Pie-Spiced Trail Mix. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 595 calorii, 12g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, caju, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Idei simple Lunchbox și ușor traseu Se amestecă, Curat Mănâncă Cereale Traseu Gratuit Mix, și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți 1 cană jumătăți de pecan crude, 1/2 cană caju crud și 1/2 cană migdale crude într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
Caju CrudCaju Crud
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți 10 minute sau până când sunt ușor prăjite și parfumate, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și transferați într-un castron. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aduceți 1/4 cană sirop de arțar, 1 linguriță. extract de vanilie, 1/4 linguriță. scorțișoară măcinată, 1/4 linguriță. ghimbir măcinat, 1/8 linguriță. nucșoară măcinată și un vârf de cuișoare măcinate și sare de masă la fierbere rulantă într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Sare De MasăSare De Masă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Stropiți siropul fierbinte peste amestecul de nuci în castron; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți amestecul de nuci acoperit într-un singur strat pe aceeași foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți la 300 timp de 25 până la 30 de minute sau până când glazura începe să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Întindeți amestecul pe hârtie pergament ușor unsă și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Transferați într-un castron și amestecați 1/4 cană fiecare afine uscate și felii de ghimbir cristalizate de 1/2 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Afine UscateAfine Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista