Pumpkin Pecan Biscotti
Dovleac Pecan Biscotti necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 10 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 73 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 56 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pecan Biscotti, Pecan-Biscotti De Afine, și Biscotti De Portocale-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți împreună făina, zahărul alb, zahărul brun, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara și ghimbirul într-un bol mare până când sunt combinate bine.
Într-un castron separat, bateți ouăle cu piure de dovleac și extract de vanilie; amestecați pecanele.
Se toarnă ingredientele uscate și se amestecă pentru a face un aluat rigid. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un buștean de aproximativ 10 inci lungime și 2 inci lățime.
Așezați buștenii pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 25 până la 30 de minute.
Lăsați buștenii să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute; îndepărtați pe o suprafață de lucru și feliați buștenii în fursecuri individuale de aproximativ 1/2 inci grosime. Folosiți un cuțit ascuțit și o mișcare ușoară de tăiere pentru a tăia cookie-urile.
Așezați fursecurile înapoi pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Întoarceți prăjiturile la cuptor și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute; întoarceți prăjiturile și coaceți până sunt crocante, încă 8 minute.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon