Pumpkin Orange Crunch Pie
Pumpkin Orange Crunch Pie necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 184 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți ouă, făină, amidon de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Pumpkin Pie Cheesecake Daneză.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană zahăr brun, amidon de porumb, condimente de plăcintă cu dovleac, sare și dovleac.
Se amestecă laptele și ouăle.
Se toarnă în coajă de patiserie. Umplerea este generoasă - marginile crimpate sunt înalte.
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 40 de minute.
Între timp, combinați ingredientele rămase - 1 lingură zahăr brun, unt sau margarină, făină, nuci și coajă de portocală.
Scoateți plăcinta din cuptor și lingurați acest amestec de nuci peste plăcintă.
Întoarceți plăcinta la cuptor și coaceți încă 5 - 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.