Pumpkin Chai Pots de Crcumperme

Pumpkin Chai Pots de Crcumperme
Pumpkin Chai Pots de Cr Crincormme ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 292 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceai puternic de chai, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Chai Pots de Creme, Chai-vase de cremă cu fasole de vanilie, și Maple Pumpkin Pots de Creme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 (convecția nu este recomandată). Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu, amestecați smântâna, laptele și zahărul brun până când zahărul este dizolvat, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou până la galben deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați zahăr granulat și bateți până se omogenizează. Bateți treptat un sfert din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de ouă. Apoi amestecați încet amestecul de smântână rămas și dovleacul, chai, coaja de portocală și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DovleacDovleac
VanilieVanilie
CremăCremă
ChaiChai
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Împărțiți amestecul între șase ramekine (3/4 cană). Amplasat într-o tigaie de prăjire de 12 x 16 inci adâncime de cel puțin 2 inci. Puneți tigaia în cuptor și turnați apă clocotită până la jumătatea părților ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
6
Coaceți până când cremele abia se agită când sunt agitate ușor, 45 până la 50 de minute. Ridicați ramekins din apă și lăsați să se răcească pe rafturi timp de 30 de minute, apoi răciți până la rece, cel puțin 1 oră. Acoperiți când este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Cu puțin timp înainte de servire, garnisiți cu cioburi de semințe de dovleac fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
8
Semințe de dovleac fragile: într - o tigaie grea de 6 până la 8 inci la foc mediu-mare, amestecați 1/3 cană de zahăr și 1/4 cană de apă până când zahărul este dizolvat, 1 până la 2 minute. Gatiti fara agitare, agitare tigaie de multe ori, până când amestecul este o culoare chihlimbar profundă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 cană de semințe de dovleac prăjite decojite (uneori vândute sub formă de pepitas).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
10
Se toarnă pe o bucată de folie unsă de 12 x 15 inci și se întinde subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Se lasă să se răcească până se întărește, 6 până la 10 minute.
12
Tăiați sau rupeți fragile în cioburi de aproximativ 1/2 inch. A se păstra etanș, dacă nu se utilizează simultan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista