Pumnul Pisco al lui Yusho
Pumnul Pisco al lui Yusho ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $39.93 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 7272 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, suc de lămâie, ananas și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pisco Punch, Pisco Punch, și Pineapple Pisco Punch.
Instrucțiuni
Pentru a face ceaiul verde infuzat, preparați frunzele de ceai libere, nuca de cocos și ananasul cu apă clocotită.
Lăsați să se absoarbă și să se răcească, apoi strecurați solidele.
Pentru a face sirop, aduceți apa la fierbere și adăugați gumă arabică pentru a hidrata.
Bateți constant până când totul se dizolvă și apa este lăptoasă. Împărțiți ananasul în bucăți mici și puneți-l într-un recipient mare. Smash umeboshi și se adaugă la container.
Se adaugă zahăr în amestecul de apă, se amestecă până se dizolvă totul și se aduce înapoi la fierbere. Se fierbe timp de 8 minute.
Scoateți siropul de pe foc, apoi turnați peste ananas și umeboshi. Se răcește, se acoperă și se macerează timp de 24 de ore. Filtrați și sigilați.
Pentru a face cocktail, combinați pisco, ceai infuzat, sirop gomme și suc de lămâie în Boston shaker cu gheață și agitați tare timp de 20 de secunde. Aruncați întregul conținut al agitatorului în pahar mare.
Se ornează cu roată de lămâie.