Pumnul lui Charles Dickens
Charles Dickens pumn este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție conține 155 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați romul jamaica, zahărul demerara, lămâile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bea cu Charles Dickens-Episcopul fumător, Plăcinta Cu Cartofi Dulci A Lui Papa Charles, și Pui Prăjit La Țară Charles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume sau un cuțit de curățat, curățați cele trei lămâi, având grijă să îndepărtați doar coaja galbenă și nu miezul alb amar. Suc de lămâi decojite și se lasă deoparte.
Așezați cojile, zahărul, romul și coniacul în oala din fontă.
Folosind o lingură lungă, scoateți o parte din rom din oală și aprindeți-o cu un chibrit. În timp ce este în flăcări, turnați cu grijă lichiorul arzător din lingură în oală, aprinzând toate spiritele.
Lăsați să ardă timp de trei sau patru minute, apoi stingeți acoperind vasul cu un capac bine fixat.
La amestecul stins de coajă de zahăr-zahăr, adăugați sucul de lămâie rezervat și apa clocotită. Se amestecă bine, se acoperă și se lasă să stea cinci minute.
Scoateți capacul, amestecați din nou și gustați. Reglați dulceața cu zahăr sau apă, dacă este necesar.
Așezați oala, acoperită, pe un arzător și fierbeți timp de cincisprezece minute. În acest moment, puteți servi pumnul imediat ca băutură fierbinte, dar îndepărtați cojile de lămâie dacă vă așteptați să aveți pumnul așezat mai mult de două ore.
Alternativ, puteți lăsa pumnul să se răcească la temperatura camerei și să servească peste gheață.