Pumnul lui Charles Dickens

Pumnul lui Charles Dickens
Charles Dickens pumn este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. O porție conține 155 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați romul jamaica, zahărul demerara, lămâile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bea cu Charles Dickens-Episcopul fumător, Plăcinta Cu Cartofi Dulci A Lui Papa Charles, și Pui Prăjit La Țară Charles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de legume sau un cuțit de curățat, curățați cele trei lămâi, având grijă să îndepărtați doar coaja galbenă și nu miezul alb amar. Suc de lămâi decojite și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați cojile, zahărul, romul și coniacul în oala din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Folosind o lingură lungă, scoateți o parte din rom din oală și aprindeți-o cu un chibrit. În timp ce este în flăcări, turnați cu grijă lichiorul arzător din lingură în oală, aprinzând toate spiritele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați să ardă timp de trei sau patru minute, apoi stingeți acoperind vasul cu un capac bine fixat.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
La amestecul stins de coajă de zahăr-zahăr, adăugați sucul de lămâie rezervat și apa clocotită. Se amestecă bine, se acoperă și se lasă să stea cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți capacul, amestecați din nou și gustați. Reglați dulceața cu zahăr sau apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Așezați oala, acoperită, pe un arzător și fierbeți timp de cincisprezece minute. În acest moment, puteți servi pumnul imediat ca băutură fierbinte, dar îndepărtați cojile de lămâie dacă vă așteptați să aveți pumnul așezat mai mult de două ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Alternativ, puteți lăsa pumnul să se răcească la temperatura camerei și să servească peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista