Eggnog Punch ar putea fi doar băutura pe care o cauți. Această rețetă face 16 porții cu 503 calorii, 8 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Dacă ai la îndemână ouă, sifon cu lămâie-lime, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o poți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ The Ultimate Eggnog Punch, Cremy Eggnog Punch și Peppermint Eggnog Punch.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați 2 căni de smântână jumătate și jumătate, ouăle și zahărul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la 160° sau este suficient de gros pentru a acoperi o lingura de metal, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se adauga vanilia, nucsoara daca se doreste si jumatate ramasa. Se acopera si se da la frigider pentru cel putin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3
Se toarnă într-un castron pentru punch. Se amestecă smântâna pentru frișcă și sifonul. Acoperiți cu linguri de înghețată și presărați cireșe.