Pumn De Nunta De Aur

Pumn De Nunta De Aur
Golden wedding Punch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de băuturi. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 73 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 119 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pumn De Nunta, Pumn De Fructe De Aur, și Nunta Pavlova pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de pumn de 2 galoane, combinați concentrat de suc de portocale, suc de ananas, suc de lămâie și zahăr. Se amestecă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
PunchPunch
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții40
Scor De Sănătate2
Revista