Fizzy Pear Ginger Punch este un fără gluten și vegan băutură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, ghimbir, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pumn Acidulat De Ghimbir-Afine, Fizzy gin și Lillet Punch, și Pumn Acidulat De Afine-Limonadă.
Instrucțiuni
1
Puneți ghimbirul, apa și zahărul într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până se reduce la un sirop, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Lasă să se răcească.
3
Faceți pumn: într-un castron mare de pumn, combinați sucul de pere, siropul de ghimbir, sucul de lămâie și ghimbirul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Pere
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Bateți până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați seltzer și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
6
Adăugați blocul de gheață în vasul de perforare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Punch
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Dacă doriți, așezați trei bucăți de ghimbir confiat pe un dinte și puneți-le în fiecare pahar de cocktail ca garnitură.