Pulpă de miel învelite în slănină cu reducere de vin roșu

Pulpă de miel învelite în slănină cu reducere de vin roșu
Pulpă de miel învelită în slănină cu reducere de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 1 și costă 23,89 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 258 g de proteine, 132 g de grăsimi și un total de 2442 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită pastă de roșii, ulei de măsline, vin și rozmarin. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este destul de bun. Colasele de miel într-o reducere de vin roșu de clementine și smochine, pulpa de miel înăbușită la vin roșu și pulpa de miel prăjită la mediteranean cu sos de vin roșu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați excesul de grăsime și membrana subțire din pulpa de miel; puneți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De MielPicior De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Lemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci FiecareLemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci Fiecare
2
Tăiați fâșii în carne și introduceți bucăți de usturoi în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Fierți și TocațiCreveți, Fierți și Tocați
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
3
Amesteca uleiul de masline, sucul de lamaie si rozmarinul intr-un castron mic; ungeți amestecul peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Suplimentara, OptionalZmeura Proaspata Suplimentara, Optional
30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral30 Uncii De Ricotta Cu Lapte Integral
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
4
Așezați felii de bacon pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 InciCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
5
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
6
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
7
Frigeți mielul în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a pulpei, fără a atinge osul, arată 145 grade F (65 grade C) pentru mediu-rar sau 160 grade F (70 grade C) pentru mediu. , 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
MielMiel
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
8
Transferați carnea de miel pe un platou de servire, acoperiți lejer cu folie de aluminiu și lăsați să stea în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
9
Îndepărtați și aruncați excesul de grăsime de la scurgerile din tigaie rămase în tavă; puneți tigaia la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in picuraturi pana devine translucida, aproximativ 5 minute; toarnă vinul. Amestecați vinul și picăturile din tigaie, răzuind și dizolvând bucățile maro de mâncare blocate pe fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți8 Până La 10 Căței De Usturoi Prăjiți
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci FiecareLemn Dulce De Frânghie Neagră — 8 Inci Fiecare
10
Se toarnă în bulion, se aduce sosul la fierbere și se reduce focul la mic. Se amestecă pasta de roșii în sos, se aduce la fiert și se fierbe până când sosul s-a redus la aproximativ 1 cană. Se condimentează cu sare și piper negru. Pentru un sos mai fin, strecurați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)1 Kg Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
Pasta De TomatePasta De Tomate
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate67
Revista