Pulpă de miel învelite în slănină cu reducere de vin roșu
Pulpă de miel învelită în slănină cu reducere de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 1 și costă 23,89 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 258 g de proteine, 132 g de grăsimi și un total de 2442 de calorii. Această rețetă de la Allrecipes necesită pastă de roșii, ulei de măsline, vin și rozmarin. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este destul de bun. Colasele de miel într-o reducere de vin roșu de clementine și smochine, pulpa de miel înăbușită la vin roșu și pulpa de miel prăjită la mediteranean cu sos de vin roșu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime și membrana subțire din pulpa de miel; puneți în tigaie.
Tăiați fâșii în carne și introduceți bucăți de usturoi în fâșii.
Amesteca uleiul de masline, sucul de lamaie si rozmarinul intr-un castron mic; ungeți amestecul peste miel.
Așezați felii de bacon pe carne.
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Frigeți mielul în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a pulpei, fără a atinge osul, arată 145 grade F (65 grade C) pentru mediu-rar sau 160 grade F (70 grade C) pentru mediu. , 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Transferați carnea de miel pe un platou de servire, acoperiți lejer cu folie de aluminiu și lăsați să stea în timp ce faceți sosul.
Îndepărtați și aruncați excesul de grăsime de la scurgerile din tigaie rămase în tavă; puneți tigaia la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in picuraturi pana devine translucida, aproximativ 5 minute; toarnă vinul. Amestecați vinul și picăturile din tigaie, răzuind și dizolvând bucățile maro de mâncare blocate pe fundul tigaii.
Se toarnă în bulion, se aduce sosul la fierbere și se reduce focul la mic. Se amestecă pasta de roșii în sos, se aduce la fiert și se fierbe până când sosul s-a redus la aproximativ 1 cană. Se condimentează cu sare și piper negru. Pentru un sos mai fin, strecurați înainte de servire.