Pulpe și coapse de pui fierte într-un sos sărat de ceapă de rubarbă
O porție conține 231 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Dacă $2.8 pe portie se încadrează în bugetul dvs., picioarele de pui și coapsele fierte într-un sos de ceapă de rubarbă savuros ar putea fi un uimitor fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, făină, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pulpe și picioare de pui fierte cu roșii, Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide, și Pulpe și coapse de pui fierte marocane cu suc de morcovi, curmale.
Instrucțiuni
1
Combinați boia de ardei, sarea, piperul negru, ardeiul cayenne, oregano uscat, cimbru uscat și făina de circulat într-un castron de dimensiuni medii și amestecați bine.Pe rând, dragați pulpele și coapsele de pui în amestecul de făină și condimente. Pune-le deoparte pe o farfurie ca tine work.In o oală mare, grea, cu capac, încălzește uleiul de măsline peste mediu-mare până aproape de fumat. Coborâți temperatura la mediu și aruncați puiul în oală. Ai grijă la stropire. Uleiul este fierbinte!Rumeniti puiul timp de 6 pana la 8 minute pe fiecare parte. Apoi adăugați rubarba și ceapa. Se condimentează cu sare și piper. Amestecând constant, ofiliți și rumeniți ceapa, răzuind fundul pentru a slăbi puiul și orice bucăți rumenite. Continuați să amestecați aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Oregano Uscat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Picior De Pui
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul, crenguțele de cimbru și bulionul de pui. Acoperiți oala și reduceți focul.Verificați puiul și amestecați oala ocazional. Gatiti aproximativ 45 de minute sau pana cand puiul este fraged, iar sucurile sale sunt limpezi. Alternativ, puteți găti puiul până când temperatura interioară atinge 165 de grade F. amestecați pătrunjelul și oțetul de vin roșu. Aranjați puiul pe un platou peste orezul alb gătit în prealabil, turnând sosul gros deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb Fiert
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ornează cu pătrunjel suplimentar și se servește fierbinte.