Pulpe De Pui Surpriza

Pulpe De Pui Surpriza
Nevoie de o curs principal fără gluten? Surpriza coapselor de pui ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 377 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pui Surpriza, Salată De Pui Surpriză, și Surpriză Generală De Pui Mapache pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați dovleceii, vinetele, ciupercile, ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati aproximativ 5 minute, pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Transferați într-un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Într-un castron mediu, amestecați împreună supa condensată, bulionul de pui, sarea de usturoi și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se toarnă jumătate din acest amestec peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
7
Așezați coapsele de pui deasupra legumelor și presărați brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8
Se toarnă restul de supă peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
9
Coaceți neacoperit timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista