Pulpe de pui prăjite cu lămâie și ierburi
Coapsele de pui prăjite cu lămâie și ierburi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 104 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, coapse de pui, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Coapse De Pui Cu Lămâie La Grătar, Pulpe de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi, și Coapse De Pui Prăjite Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Scoateți 2 linguri de amestec de marinată; așezați într-un castron mic și amestecați măslinele. Pune deoparte.
Adăugați puiul la marinada rămasă, aruncând bine pentru a acoperi. Sigilați punga și marinați la frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Așezați puiul pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când ați terminat.
Așezați puiul pe un platou de servire. Lingura rezervat amestec de măsline uniform peste pui.