Pulpe de pui la grătar Chipotle cu sos picant de Tomatillo
Chipotle coapse de pui la gratar cu sos picant Tomatillo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 382 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, coriandru măcinat, pudră de chipotle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Coapse de pui cu crustă de chimen cu Salsa Tomatillo la grătar, Pulpe de pui la grătar în stil thailandez, cu sos dulce-picant și orez cu nucă de cocos, și Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un grătar în aer liber la mediu înalt (aproximativ 375 F până la 425 F) și frecați grătarul cu un prosop înmuiat în ulei vegetal. Pregătiți o perie de patiserie și un castron mic de ulei.Infilați feliile de ceapă pe frigărui, lăsând 1/4 inch de spațiu între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Ceapă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Frigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bol
2
Ungeți feliile de ceapă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
3
Așezați frigăruia și întregul tomatillo pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți până când bucățile de ceapă sunt ușor înmuiate și carbonizate, întorcând frigăruia la jumătate, iar tomatillo-urile sunt carbonizate pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți totul într-un vas mare.La jumătatea timpului de gătit cu tomatillo și ceapă, periați părțile tăiate ale jumătăților de avocado cu ulei, așezați-le pe grătar cu fața tăiată în jos și acoperiți grătarul. Gatiti jumatatile de avocado pana cand apar usor inmuiate si semnele de gratar, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Avocado
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Se scoate în vas cu tomatillos și ceapă și se lasă să se răcească. Între timp, grătați puiul.Frecați din nou grătarul cu un prosop înmuiat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Pui întreg
Ceapă
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați puiul pe grătar și acoperiți grătarul. Gătiți, răsturnând o dată, până când s-au format o crustă și semne de grătar și un termometru cu citire instantanee înregistrează 160 de litri F, aproximativ 15 până la 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească în timp ce terminați sosul.Folosind o lingură, scoateți carnea de avocado și puneți-o într-un blender.
Scoateți feliile de ceapă din frigărui și adăugați-le în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Frigarui
9
Adăugați tomatillos, coriandru, suc de lămâie, cățel de usturoi, chile și sare măsurată și condimentați după gust cu piper. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 1 minut, răzuind părțile laterale ale blenderului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.