Pulpe De Pui Glazurate Cu Citrice
Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 63 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, suc de portocale, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pulpe De Pui Marinate Cu Citrice, Pulpe de pui cu sos de muștar-citrice, și Coapsele De Pui Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui; sigilați punga și marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul, rezervând marinada.
Așezați puiul pe o tigaie căptușită cu folie, acoperită cu spray de gătit; se fierbe 8 minute pe fiecare parte sau până se termină.
În timp ce puiul gătește, puneți marinada rezervată, făina și sarea într-o cratiță mică, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și gătiți timp de 1 minut sau până se îngroașă.