Coapsele de pui fierte cu prune sunt un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 763 calorii, 49G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați prune, coapse de pui, salvie frecat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Pui Fiert Cu Prune Uscate, Pulpe De Pui Fierte, și Pulpe De Pui Fierte Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și ienibahar, amestecând bine; presărați uniform pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând frecvent. Se amestecă coniac; gatiti 30 de secunde sau pana se evapora lichidul. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, bulion și salvie; aduceți la fierbere. Puneți puiul în tigaie. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 12 minute. Aranjați prunele în tigaie; gatiti timp de 8 minute sau pana cand puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi